Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3Svatba či oslava v restauraci Na JezerceSvatba či oslava v restauraci Na Jezerce Květinové studio Petra spolupracuje s restaurací Na... arr3Svatební kytice a svatební dekorace 2016Pokud plánujete svatbu v roce 2016 je již nejvyšší čas na naplánování květinových dekorací pro Vaší... arr3Doručení kytice do zahraničí  Doručení kytice do zahraničí Chcete udělat radost svým blízkým v zahraničí? Není nic... arr3Svatební kytice z pivoňekLetošním (r.2015), ale i loňským hitem ve svatební floristice se stala pivoňka. Nevěsty tento krásný... arr3Svatební kytice z růží Austin Květy růží Austin jsou velice podobné květu pivoňky, proto se letos růže Austin hodně používají... arr3Květiny do svatebního účesuV dnešní době některé nevěsty již neholdují tradičním svatebním závojům, ale do svatebního účesu si... arr3Svatební kytice za rok2014 Děkujeme všem nevěstám v loňském roce 2014, že jsme mohly pro ně aranžovat jejich krásné svatební... arr3Modernější výběr květin na prodejně Praha 10 Na naší nové pobočce květinářství v Praze 10 ulice Moskevská 74 jsme pro naše zákazníky... arr3Dárková kytice ze zeleniny či bonbonů, čokolády, doutníkůDárková kytice ze zeleniny či bonbonů, čokolády, doutníků  V dnešní době se do dárkových kytic...

KVĚTINY V AKCI

KONTAKTY

Květinové studio Petra
Moskevská 981/74
Praha 10, 101 00
tel: 603 589 726
karlova.p@seznam.cz

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Petra Karlová, se sídlem Běchorská 270, Praha 9, IČ 71863664, zapsaná u Městského soudu v Praze 20, Jívanská 647, 19300 , č.j.: 2006/1140139/La , Ev.č.: 310014-1035101. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.